13/9/10

LA JUNGLE I LA TROUPE!

Cyrus
Jungle Marathon, falten 28 dies.

No deixa de ser curiós que la relació que tenia fins ara amb els 3 catalans que vindran amb mi a la Jungle Marathon era inversament proporcional a la distància de km que ens separava.

En Cyrus, que viu a Suissa, és un bon amic des  que varem coincidir a la Libyan Challenge ara fa gairebé 2 anys. Després ens hem vist per aquí, hem tornat a coincidir a la Transahariana aquest passat mes de març, estem permanentment en contacte sigui mail, telefon o com no, facebook,  i ara ja gairebé planifiquem les curses a quatre mans.

En Xavi viu a Blanes i tot i que només haviem xerrat en contades ocasions, ja el coneixia de la 1ª edició de la Costa Brava Xtrem, de la qual n'es l'organitzador.

L'Albert viu a El Brull, Osona. Practicament al costat de casa. Ens coneixiem virtualment, però mai ens haviem vist les cares fins el dia que ens varem trobar per fer un entrenament conjunt tots quatre.

Albert
Mirant d'arranjar-ho, el passat diumenge dia 5 vaig fer un entrenament per la zona dels Munts amb l'Albert. Dues horetes en les que no va parar de xerrar i fer plans (el cap li va a1000)  i d'on van sortir moltes idees que explicaré molt aviat i que tenen molt a veure amb tots quatre i la Jungle Marathon.

El dissabte 11, la Diada, juntament amb en Xavi i un seu amic, en Raül, varem fer la que serà la 3ª etapa de la CBXR, de Roses a Portbou. Un luxe de cursa que tenim al costat de casa i que val al pena que tots posem al nostre calendari del 2011. Quins camins, quins paissatges, quin mar, quina companyia, quin dia, quin sol,quina sort.
Una miqueta més de 6 horetes corrent per aquests paissatges. Segurament últim entrenament llarg abans de la cursa.
Xavi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

renoi que macu de Roses a Portbou!! Aquest estiu he estat tantes vegades nedant per aquesta zona que me la conec molt bé i tens raó, val molt la pena!! I per l'any que vé, si l'estret va bé i encara tinc forçes, potser m'apunto a CBXR (la petita però. estic més còmode a l'aigua que corrent)
Molts ànims a tots quatre!!!
Joan Vinyoles

Jaume Tolosa ha dit...

Doncs va Joan, a la CBXR, però l'any que vé no hi haurà ni petita ni gran, una sola versió de 25+55+55. Doncs comença a entrenar!!