18/9/10

JUNGLE MARATHON, A 23 DIES I TOT PER FER.

Jungle Marathon, falten 23 dies.

Decidir que és el que t'anirà millor en una cursa que es desenvoluparà en un ambient que desconeixes completament s'està convertint en un autèntic repte. Tenia clar que aniria amb unes bambes amb les que sempre he anat amb un 12  USA però que en aquestes curses, com que el peu et pot creixer, agafo un 13. Dons ara resulta que el 13 l'han deixat de fabricar i me'n entero a 3 setmanes de marxar. No trobem 13's enlloc. Ara que faig? Canvio de marca? Corro amb el 12? Cagumlaputadoros! El tema que més em preocupa, els peus, i primer problema seriós. Cagumenmizunodelscullons!

La part més propera al peu, per sort, la tinc clara i decidida. INJINJI. Els mitjons aquests tan curiosos amb dits. Ja fa temps que els porto i van realment bé, a més de cridar l'atenció quan et descalces, això si. Però podràn lluitar els mitjonets tots sols contra una bamba petita o d'una marca a la que no estic acostumat?

Motxila. La Raid Light Olmo de 20 litres tunejada per guanyar capacitat a les primeres etapes i poder llençar una part a les etapes finals? Els seus 400gr originals són temptadors. O la Salomon XA25 WP completament estanca i que et soluciona el tema del travessar els rius a canvi de més de 700 grams a la xepa? Tornem a lo mateix: sempre he corregut amb RL i se que m'hi trobo còmode, em paso a Salomon? M'anirà bé?  Massa just de temps per estar així encara...

L'altre tema és la el dels pantalons. Malla curta? Malles pirates? Pantaló de running llarg i ample? (Aquest potser m'ajudarà a anar més sec, o a assecar-me més rapidament, però les malles em protegeixen de les friccions entre cuixes) Tanga de leopardo?  Pilota picada? A 3 setmanes i encara per decidir temes d'aquest tamany (quan dic tamany no em refereixo a l'opció "pilota picada", es clar...).

Al campament entre etapes, malla llarga i paravent? o me la jugo i potser passo fred? Grams més o grams menys? Quanta quantitat de menjar? Tot liofilitzat o busco alternatives? que hi són. Frontal més o menys potent? Sac de dormir o funda de seda hiper-lleugera, o res? Xancletes o un invent cutre com a Sables? DVD portàtil o tele pantalla plana 45"? Ducados o Marlboro? Porto ginebra?, Microones o metxero?

Un mar de dubtes. I a 3 setmanes de marxar.  Sóc un desastre

3 comentaris:

ser13gio ha dit...

Pensé que el único tarado del grupo era Cyrus... veo que me equivocaba; los blogs tumban los mitos, ya no eres mi héroe.

¿Qué zapas usas? Te puedo preguntar, no vaya a ser que quede algún par suelto.

¡No te me agobies mucho!
s

Raül ha dit...

Com més precari vagis més gaudiràs!
Davant del dubte retalla material =)

Jaume Tolosa ha dit...

Gracias Sergio, problema resuelto. Que alivio.

Raül, Si he de retallar deavant dels dubtes, no quedarà res de res. Millor no et faig cas,jajaj!