8/10/10

COM SEGUIR LA JUNGLE DES DEL SOFÀ

Ara per mi és diumenge 3 d'octubre, em falta una setmana per començar la Jungle Marathon, però com que marxem dimarts cap a la selva deixo escrit un seguit d'opcions per poder seguir la Jungle des del sofà de casa amb una cervesa als dits ( la cervesa és opcional, però altament recomanada). Això es publicarà el divendres 8 a les 8 del matí.
Molts ho estareu llegint entre feines des de l'oficina...lleig. Així va el país!
Altres ho fareu en hores de lleure...lleig. Podríeu aprofitar-les millor, no pas llegint això!
Per molts d'altres hi haurà una suma de les dues possibilitats anteriors: ho estareu llegint des de l'oficina convertida en una zona de lleure remunerada des de fa temps. Sense comentaris...

Alucanem! ( Alokevamos).

PRIMER I PRINCIPAL: Des de la web de la cursa es poden enviar mails de suport als corredors. Sembla una tonteria però són realment balsàmics. Recordo els que rebia al Marathon des Sables i la reacció que provocaven era comparable a la reacció d'un "Gran Hermano" quan un altra es tirava un pet: pels de punta i llagrimeta als ulls. Feu-ho, plis!

MANTENIMENT DEL BLOC:
Diuen que tindrem accés a escriure mails. Quan estiguin tots escrits portaran el portàtil a no se on ni com i des d'allà els enviaran. No se quin delay portarà aquest procés, però intentaré anar explicant dia a dia com em trobo i com em va.
Per altra banda el meu amic Massa hi anirà penjant notícies fresques que es vagin sabent a través de la web de la cursa, del blog del Sergio (segur que millor actualitzat que la web oficial) o vés a saber d'on ho traurà...però és de fiar. Els de la Bisbal sempre són de fiar!!!

RACE-TRACKER:
Per gentilesa de Race-Tracker els 4 catalans portarem un localitzador GPS anomenat SPOT i que permetrà, seguint un link que serà a la web de l'equip www.jungle.cat, seguir la nostra posició en temps real sobre el Google earth. Una passada, sempre i quant des de casa no vegin que 3 travessen un riu nedant i un s'en va riu amunt i riu avall...en aquest cas suposarem que està dins la boca d'un caiman!

WEB OFICIAL:
Tenint en comte que no és la millor web de cursa que he vist, no se que podrem esperar de l'actualització d'aquesta, però per si hi voleu anar a donar un cop d'ull, el link és el mateix que us he posat per l'enviament de mails. Aprofiteu que hi passeu per animar-nos!

Doncs res, a esperar el diumenge i que tot ens vagi de cara a tots quatre i tornem sent finishers de la Jungle i amb totes les parts del cos sense mossegar (exceptuant les ungles, però això ja depèn de cadascú).

Gracies per tot i som-hi!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com no han de ser de fiar els de La Bisbal,t'haig de recordar de on és fill en Francesc Mateu(Sol Gironès....) qui el va parir,són de fiar diu....,la pela,nano la pela és la que mana....

massa

Marc Sellés ha dit...

Apa tuu!!
molta sort a la nova aventura Jaume!
vagi bé!

Jaume Tolosa ha dit...

Massa, saps que també parlava de tu!!!!

Gracies Marc!!!