7/10/10

A PUNT DE GUERRA

Després de 3 dies de viatge ja gairebé som a lloc. De fet ara estem a Alter do Chao, que és una espècie de paradís sino fos per la calor i la humitat que hem de suportar. És un poble petit, que deu viure del turisme intern del Brasil, tot i que ara només veus pel carrer els habitants del poble, no gaires, i corredors de la Jungle Marathon, tampoc no gaires, ja que a la prova internacional (hi ha una versió paral·lela per als habitants de la zona) no arribarem a 100, crec. Encara ens falta un dia de camí i aquest és el que més ens motiva, ja que en questió de poques hores ens han d'embarcar en una barcassa que ens ha de pujar més de 200 km riu Tapajos amunt, un riu d'aigua clara que una mica més avall, a l'altura de Santarem xoca contra l'amazonas, riu d'aigues de color marró, i continuen de costat sense barrejar les aigues. És un fenòmen curiós, si més no. Suposo que el riu s'anirà estrenyent, però ara mateix és una sensació increïble tenir un riu al teu davant i no veure l'altra riba. És increïble.
El lloc és absolutament paradisíac, però sufocant. Hem anat a córrer 40 minuts sense pes i els cos ens bullia. La sensació tèrmica és brutal, però no serà això el que ens acollonirà, no, si les bèsties són a proporció de les que hem estat veient fins ara, iguanes, llagardaixos, formigues...els caimans han de medir com un camió, com a mínim...Ara potser m'he passat, però quan tens molta temperatura al cos pot delirar, no? Doncs permeteu-me aquesta petita llicència.

Ara doncs, a esperar que el diumenge comenci la guerra i comencem a recórrer aquesta selva que tant hem somniat els últims mesos.

Ara trucare a casa, a l'hora que és ja hi tindré a tothom i será l'última comunicació possible fins al dia 16 a la tarda, nit per vosaltres. No patiu que estaré bé, estarem bé, ja que tenim moltes ganes de sortir d'aquí amb la samarreta de Finisher, que en aquesta cursa no és tal, a la Jungle Marathon la samarreta pels que acaben diu "SURVIVOR".

Així doncs, fins el 16. Moltes gràcies a tots per empènyer des de casa.

CAP A LA SELVAAAAAAA!!!!!