14/10/10

ETAPA 2 - 25,5 KM

Avui em vist la Selva. No és que ahir no la veiéssim, no, pero si he de ser sincer, ahir, exceptuant algun trosset concret, la resta era un bosc, si vols tu amb els arbres molt alts i molt espès pero um bosc, al cap i a la fi. Avui hem flipat. Hem hagut de travessar uns fangars d'aigua estancada i pudent que ens arribava a la cintura, hem travessat rius nedant(no gaire amples encara) pero que serveixen per anar fent boca del que ens trobarem, ens hem trobat lLa primera serp a mig camí (pero ja hi havia qui la treia, un brasiler d'aquests que les agafen com qui agafa um gatet), hem pujat una pendent brutal agafant nos a les arrels d'un arbre, tota l'estona les arrels del mateix arbre, brutal!!! I tot aixo acompanyat d'ua calor i uma humitrat que trenca. Per fer-vos una idea, em um tram de 3,5 km entre cp2 i cp3 m'he begut 1,5 litres i he arribat al cp amb sed...i de les 6:30 a les 12: 40, (el temps oficial s'ha de descontar 45 minuts de parada obligatoria als cp's), doncs em aquestes 5:10 hores m'he begut prop de 12 litres ... casi na!!!

 

Quan arribi ja m'explicare més em escriure, perquè amb aquest portatil no li van la meitat de les coses i les altres no les trobo jo. A més tinc ganes de reposar, que dema toca tornar-hi, i serà uma etapa molt dura. Avisats estem.

 

Moltes gracies pels mails de suport que envieu, ja m'ha comentat la meva filla que molts els deixeu a la web de la www.jungle.cat, sapigueu que els agraeixo moltissim, pero aquest no m'arriben, només arriben els de la pag oficial de la cursa, www.junglemarathon.com

 

Ara, mentre estic escrivint aixo, vé em Cyrus i em posa els cascos on esta sonant "El meu avi". Se m'ha posat la pell de gallina, i mira que no m'agraden gens les habaneras, però m'ha enganxat d'imprevist.

 

Pel que fa a La cursa en si, avui hem tornat a anar tot el cami junts amb em Xavi i hem entrat altra cop 2ons darrera El yankee que no afuixa ni que l'ataqui um jaguar, i l'Albert i em Cyrus també han anat junts i han arribar els 11ens. La jungle.cat, de moment em primera posició, i dos dels seus i membres al podi, pero no es pot cantar victòria, ja que queda moltissima cursa i pot passar de tot, ja que amb el terreny que trepitgem, una cargolada de campionat et deixa fora, i avui ja me n'he fet un parell, pero que m'han deixat seguir.

 

Va, deixo El PC lliure i vaig a jaure. Moltes gracies a tothom per l'interès i fins aviat!!!!!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats Jaume per els quatre,demostreu que sou uns campions,
V.i R.