15/10/10

ETAPA 4 - 24 KM

Avui ha sigut una etapa ràpida, o bastant ràpida. 24 km que ens hem carregat en 3:19 i com sempre en 2a posició en Xavi i Jo darrera el yankee dels cull...

A la sortida, mitja hora més tard del compte, un sprint de 50 metres i de cap al riu, que en condicions normals havia de fer uns 200 m o més pero que aquest any, com que hi ha poca aigua (canvi climàtic?) no arribava a 100, per tant, al cansament acumulat li afegim una bona remullada ja de bon principi i després ens tornem a fotre dintre la selva i tornem-hi que no ha estat res. Poc desnivell, pero un recorregut ple d'obstacles, arbres caiguts que haviem de saltar, altres passar-los per sota arrastrant-nos per terra i el més perillós, els forats que molts d'aquests arbres caiguts deixen a terra i que tapen les fulles, i que si hi fiques el peu l'has cagat: 3 cops m'he torcat el turmell, però per sort res greu i continuu fort, de fet continuem forts tots 4, en Xavi i jo controlant el segon lloc i en Cyrus i l'Albert lluitant per ficar-se em un top 10.

 

Demà la llarga. Ens esperen 90 km que seran molt i molt durs, ja que no em puc imaginar córrer 90 km amb les condicions en que hem estat corrrent fins ara, pero ho haurem de fer i sense queixar-nos. O sigui que demà no podré escriure mail, ja que calculo que arribarem molt tard (si no passa res) i amb ganes de reposar i prou, per tant ja us ho explicaré demà passat que tenim el dia de descans, o per acabar l'etapa els que els hagin tallat, ja que no permetran que ningú passi la nit a la selva i el que no hagi arribat a no sé quina hora a no se quin cp (vaig ben informat, de fet aqui va tot així) ens ho diran d'aquí una estona al briefing, haura de dormir al cp i continuar l'endemà.

 

Tot el dia ens estan filmant i fent fotos, no sé si surto en cap a la web o al canal de youtube de la cursa, si no és així no patiu, que quan torni penjaré unes fotos que són per veure-les, i és que avui mateix hem acabat l'etapa em um poblat petitó a la riba del riu que demà haurem de travessar, molt pobre, com es de suposar em un poblat de 3 cases al mig de la selva, però que té un paisatge de postal.

 

A veure si no tenim cap lesió inoportuna ni cap problema i demà passat us puc dir que estem a una etapa de ser SURVIVORS DE LA JUNGLE MARATHON, però ara a descansar, que dema toca gresca de la bona.

 

 

Jaume 


4 comentaris:

Anònim ha dit...

be....be....be...SOU UNS CAMPIONS

Anònim ha dit...

ANIM............

o aconseguireu, segur....

Molta sort i molta precaució....


L'Stone de Ducati

Anònim ha dit...

Jaume i els de l'equip.
Felicitats als quatre, sou uns campions,ENHORABONA,ara a somiar amb el que heu aconseguit

Jaume Tolosa ha dit...

Moltes gràcies pels ànims!!!!