17/10/10

Finisher

En Jaume ja ha acabat la Jungle Marathon. Ja és finisher i a més ha quedat 2n! Juntament amb en Xavi, que han fet tota la cursa junts i també ha quedat 2n. En Cyrus ha quedat 4t i l'Albert 5è.
Com a equip, en teoria haurien d'haver quedat primers, però un equip els ha avançat, i creiem que són els Brasilenys que van apart.

Ahir va trucar i va dir que estava molt bé, que havia set una cursa espectacular i realment molt dura, però que va disfrutar moltíssim.

13 comentaris:

Jordi ha dit...

IMPRESSIONANT! No hi ha qualificatius per descriure la gesta. DP de veure els videos resums de l'edició d 2009 flipo com podeu haver acabat tant bé. ENHORABONA!! suposo que els entrenaments a consciència pel mig de rius, rieres i fotent-te al mig del mar vestit i amb motxilla davant la incredulitat dels banyistes, han sigut, en bona mesura, grans responsables d'aquest èxit. Moltes felicitats!!

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!
Núria i Cuco.

Muntanya de Llibres ha dit...

No hi ha límits per aquest rodenc!! Enhorabona!

Anònim ha dit...

Jaume, moltes felicitats des d'AMPANS. Pensem que el teu èxit és una mica nostre, en deixar-nos compartir amb tu aquesta espectacular aventura. Sense esforç ni il·lusió, no es poden fer realitat els somnis, i exemples com el teu ens animen a seguir treballant per aconseguir un món més integrador, més solidari i més valent per seguir avançant. Moltes felicitats des d'AMPANS.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! enhorabona per aquesta gran gesta, realment espectacular.

M.Àngels i família
Roda de Ter

Anònim ha dit...

Hola Jaume!
Som els teus amics de l'Escola d'AMPANS!

Ens ha agradat molt la cursa que has fet i estem molt orgullosos de la teva posició!!!!!
Esperem que ens puguis venir a veure ben aviat, perquè tenim ganes que ens ensenyis el trofeu, veure fotos de la curs i escoltar les aventures que has viscut.

MOLTES FELICITATS!
Els teus amics de l'escola d'Ampans

Anònim ha dit...

Jordi, ets un home de poca fe,(es broma) amb esportistes així segur que no podien fallar, amb portat las ganas de guanyar desde el primer día.

Felicitats a tots.

Toni ( stoner)

josep maria ha dit...

jaume, no puc mes que felicitarte !
realment una pasada de bestial !! de segur que la proxima seras el primer amb diferencia ( al pas que vas )...estas inperaple !!salut

-koki-

Anònim ha dit...

enhorabona Jaume. Ets un màquina, tu i el Xavi i l'Albert i el Cyrus. Felicitats a tots quatre.
Joan Vinyoles

marc sellés ha dit...

caraiii! molt bé Jaume! enhorabona continua així endavant! felicitaats!

david ha dit...

Bona aquesta Jaume! felicitats de debò, ets una acha...

Ignasi Maraton ha dit...

Hola Jaume, quina cursa¡¡¡¡, increible, moltes felicitats, ja estem esperant amb moltes ganes les croniques, ara a descansar.

Jaume Tolosa ha dit...

Moltes gracies a tots, gran part de l' exit es gracies als missatges de soport que rebia!