5/10/10

PARANOIES PRE-CURSA

Sembla mentida però potser és cert. La meva dona ja em va dir que era normal, que sempre em passa abans d'una cursa: Porto un refredat de cullons. Mareig, pesantor, malestar, mocs, molts mocs i la cursa a la cantonada. Dema marxem. Comença diumenge. Repasso entrades del bloc d'abans d'altres curses i si que a vegades m'ha passat, però mai tant a sobre de la cursa. Continuaré, però com sempre, optimista de mena i intentaré veure el got mig ple. Només és un refredat, no una grip, i quan arribi al càlid ambient del Brasil i al nerviós entorn dels competidors abans de la cursa, aquesta sensació s'ha de convertir en història i he de sortir a gaudir de tot el que viuré aquests propers dies. Tot serà nou per mi. Tot excepte les ganes de disfrutar i de viure, perquè al cap i a la fi, aquest esport és això: vida!.

Com sempre moltes gràcies a un munt de gent, la familia per devant per la paciència, a la gent de Carrosseries Tolosa, Solgironès, en Marc de Diedre, en Pep de Tapisseria Vallbona, en Marc de Fisiosona el meu àngel de la guarda, a tots els amics d'Ampans, a la gent de la premsa que en parlen i a  tothom que pensarà una miqueta en mi, també s'hi pot incloure.

Vaig tard. Una dutxa i cap a l'aeroport.

Fins molt aviat.

4 comentaris:

Eric Vela ha dit...

Moltíssima sort Jaume!!!! De ben segur que seràs FINISHER!!!!!

ser13gio ha dit...

No sólo sera 'survivor' (lo de la Jungle no son "meros" finishers) sino que lo harás de lujo.

Disfruta, que es de lo que se trata.
s

mia ha dit...

escolta la teva dona que té tota la raó del món, i tu també ho saps però els nervis no et deixen veure-ho, fins que no arrenqui la cursa tindràs aquesta sensació però llavors ... estaràs en tu salsa. I llavors nosaltres tindrem aquesta sensació per tu fins que l'acabis. Molta sort i a disfrutar-la.

Anònim ha dit...

Jaumet,miraré de tenir el teu bloc actualitzat,tot i que no sé com fer el seguiment en directe de la cursa.

Bé faré el que pugui,no et garantitzo res...

massa