3/10/10

VIA LLIURE, A RAC1.

Avui a Rac1 al Via lliure, he conegut la Marta, la Cristina, el Víctor i que em perdoni la resta de l'equip però no se el seu nom. Són nomes noms, si, però tenen uns cognoms que per els que escoltem la ràdio a diari pesen pel sol fet d'haver-los escoltat infinitat de vegades. A vegades aquest pes pot crear una distància insalvable entre ells, i els mortals: els convidats anònims. A vegades potser si, avui no. Tot l'equip del Via Lliure desborda simpatia i al moment m'he oblidat del micro i em donava la impressió que estava explicant les meves coses davant d'una colla d'amics en una llarga sobretaula.
Bé, potser ara m'he passat...l'entrevista ha sigut a quarts de 2 del migdia i tenia tanta gana que patia perquè el so dels meus budells no s'acoplés pel micro, o sigui que res de sensació de sobretaula, però que m'han fet sentir bé i relaxat, això ho juro...pels caimans que em trobaré a la Jungle!

Es pot sentir l'entrevista a http://rac1.org/a-la-carta/
13:0002-10-2010 DissabteVIA LLIURE23,31 MBdescarregar
a partir del minut 28.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desprès de la teva intervenció a RAC1 em de dir, que encara ens has posat mes nerviosos alhora que ens has fet riure, com ja saps et desitgem molta sort i ja vodríem ser el dia de que estiguis de nou a casa amb tots nosaltres.
v.i r.

Jaume Tolosa ha dit...

Jaja, aviat, aviat!