14/11/10

CÓRRER X CÓRRER. I ARA UN 10.000?

Tallem l'emissió de les cròniques de la Jungle Marathon per uns breus instants per informar-vos que el sota-signant, Jaume Tolosa, tot i la prohibició expressa per part del seu cervell (petit, espès i bastant inútil),  les insistents queixes de les seves cames (llargues, primes i bastant inútils també a dia d'avui), i l'absoluta disconformitat del seu cor i els seus pulmons, i sense fer cas de que la seva religió també li prohibeix fer curses ràpides, doncs com deia, malgrat tot això va i s'inscriu al Córrer x córrer de Manlleu. L'inconscient aquest s'inscriu a un 10.000. Animal! Què hi fas en un 10.000?
-Home -contesta ell- feia molts anys que no la feia i com que els de l'Olímpic Manlleu són tan bona gent i jo en sóc soci de fa tants anys, doncs hi he volgut anar a fer pilot, a col·laborar una miqueta.

Però no només hi va, sinó que el nano comença tranquil, conscient que no és al seu lloc, però es va trobant bé, i va apretant, i ara avança a un conegut i el saluda i tira, i passen els km i apreta més, i arriba a l'avituallament, i com que està acostumat a parar a beure, para i beu tranquil, i el tornen a passar uns quants, i torna a arrencar i aquest 10.000 a més de tenir molts trams de terra té unes pujades que deu-ni-do, però el nano es troba bé i les puja sense abaixar el ritme, i ara n'avança uns altres i també hi parla uns moments, però encara tira més i mira el seu gps i s'espanta: El nano va a 3.30 minuts el km! Feia anys que no veia aquest ritme al seu gps! I això l'anima, i encara apreta més i fa un km a 3:28 i això que corre sobre terra, i com qui no vol la cosa ja arriba al final i no va gens forçat i acaba, tot i haver sortit molt tranquil, amb un temps de 37:54.

Des d'aquest humil bloc, escrit per ell mateix (però que això no ho desmereixi), el volem felicitar efusivament.

En Sergio Fernandez va dir, fa pocs dies després de córrer una mitja marató, que es passava a la velocitat. Que tremolin ell i que tremoli en Bekele que ara hi vinc jo. Que tremoli també en Bolt. I l'Alonso!

Amb 1 vot a favor, cap en contra ni cap abstenció, m'autoproclamo el nou rei de la velocitat!

Ah, i la cursa? Un 10 en tots els aspectes. Ben organitzada, ben marcada (10.01km al gps) gratuïta i amb un entrepà de botifarra al final i amb tant beure com volies. Récord de participació un altra any. I no m'estranya en absolut!

4 comentaris:

ser13gio ha dit...

Cabronazo, qué rápido eres. Joder, no bajo de 40' ni borracho. Tendrías que dejar la empresa esa donde te explotan y dedicarte a esto...
s

Jaume Tolosa ha dit...

No creas, me he sorprendido a mi mismo ya que he salido con mentalidad finisher y si me he metido a esos ritmos ha sido sin darme cuenta y muy comodo. Hacia años que no hacia una carrera corta,yo si que me paso de bando!

Xesc ha dit...

Jaume ni rapit ni lent ni osties el que et falta es correr en un altre continent... Pensa... Somia... Viu...

Jaume Tolosa ha dit...

Xesc, no m'emboliquis que tinc molt poca personalitat!!!!