5/2/11

MAKIS A LA JUNGLE, JUNGLE.CAT A LA SELVA.

Divendres 4 de febrer de 2011.
Un grup de Makis es reuneix clandestinament al tranquil poble de Sils. Tenen una màxima que sempre compleixen: Un Maki mai no abandona...però es pren el seu temps.
Avui, però..avui és diferent. Avui han d'aguantar el rotllo de dos sonats acabats d'arribar de la selva, i no ens referim a la comarca, que no tindria mèrit, els Makis de Sils viuen tot l'any a la selva i no per aixo treuen pit, volem dir de la selva salvatge de l'Amazones. Avui han d'aguantar gairebé dues hores de xerrameca de les peripècies de quatre sonats esquivant serps, caimans i pumes, patint calor, sed i gana, deshidratacions severes, butllofes als peus, corrent per aquells frondosos boscos com ho feien els seus avantpassats per lluitar contra la dictadura, contra la repressió.
Però varen aguantar, i tant si varen aguantar, i després es varen refer amb coca amb tomàquet i embotit i birres, moltes birres. Molt grans Makis!

A l'acabar, els dos infiltrats varen agafar els sarró makisuficient que els varen oferir i varen tornar a les muntanyes...bé, ben mirat, un va tornar a la costa i l'altra a la plana.

6 comentaris:

Les Mines d'Osor ha dit...

Una altre vegada, Moltes Gràcies a vosaltres per fer-nos passar una estona de collons. Ja sabeu a Sils sempre hi han una Makis que estan a punt per escoltar les vostres aventures. Fins un altre i sobretot moltes gràcies.
Martí un Maki
http://martiunmaki.blogspot.com

ANÒNYM ha dit...

La cronica molt bona ..jajajaja..
MOLTA FORÇA !!!!per els proxims reptes... i a per una altre i que tremolin els senglars!!!!
Un altre maki
Carlus
http://makisnordic.blogspot.com

JR ha dit...

De patir amb el vostre rotllo!!!!, gens ni mica, més n'hi hagués, m'ho vaig passar teta...llàstima no haver pogut xerrar una estona més amb vosaltres.
Sou grans.
Salut i molta força pels propers reptes.
JR, un altre Maki

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies de nou Makis, fins la propera.

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

M'hauria encantat vindre pero no vaig poguer canviar el torn de treball.

Una abraçada, Maki... navaja.

Jaume

Jaume Tolosa ha dit...

Jaume, ja et farem una xerrada per a tu i prou, maki...norro!