16/4/11

CAP DE SETMANA DE COSTA BRAVA XTREM

D'això se'n diu anar tard.

El cap de setmana passat va ser un bon cap de setmana a nivell d'entrenament i de bon rotllo. Coincidint amb un entrenament oficial de la Costa Brava Xtrem per reconèixer el terreny amb l'Artigas i la Montse Sisteré (amb S), varem aprofitar per fer amb amics les que seran la 2ª i 3ª etapa, dissabte i diumenge.

El dissabte però, per qüestions d'horari, en Josep Cancelos i jo varem sortir una horeta i mitja abans que el grup. El motiu? En Josep havia de ser relativament aviat a Barcelona per recollir el pitrall per l'endemà córrer la cursa dels bombers. Curiosa manera, si més no, de preparar un 10.000 d'asfalt...fent un 45.000 de muntanya vora el mar just el dia abans. Jo estic malament del terrat, ho admeto, però sempre consola veure que hi ha qui està...bé, deixem-ho.

Molta calor. Moltíssima calor, i un recorregut gens fàcil entre Sant Feliu i Sa Tuna que ens varem carregar amb tranquil·litat en gairebé 7 hores, parant a fer un maxibocata a Palamós (a la salut d'en Cyrus...). El final espectacular: bany a la cala de Sa Tuna i un dinar a peu de sorra dels de llepar-se els dits, acompanyats de la seva família. Per tornar-hi!

Tarda-nit a l'hotel amb tot el grup CBXR, de luxe, i l'endemà a les 6 peus a terra i cap a Roses per començar a les 7:30 l'última etapa fins a Portbou. Un bon grup, capitanejats per en Xavi Marina, i seguint les ordres, la Montse Sisteré, en Fabio, en Felip, en Raül i els "nens" del grup, en Josep Vilardell i en Marc Collell. Ens faltava l'Artigas que (es veu que també és humà) es va lesionar el dissabte i ara li tocarà fer bondat uns quants dies(ànims Pep). Les assistències de la Neus, el Salva i la resta de l'equip ens varen simplificar molt els avituallaments, i al final, les Pepsis i els Vichys de la Teresa Ramiro (moltes gràcies) a Colera ens varen permetre acabar d'arribar a Portbou contents, cansats evidentment, però molt contents i amb la sensació de la feina feta. Quina cursa que tenim al costat de casa!!!!
Un bon dinar i cap a casa.
Quan vulgueu hi podem tornar. Bé, d'aquí a un mes hi tornarem a ser, llavors en cursa i apretant les dents...




fotos:Xavi Marina
I que collons hi feia en Sarri en direcció contraria just després de Llançà? Potser un llibre que titularem "Donde está Sarry?"

2 comentaris:

joan el peque ha dit...

Renoi...quin entrenament!! ja tinc ganes que l'aigua estigui més calenta per nedar per aquestes cales!!!

Jaume Tolosa ha dit...

Aviat hi podràs anar!