19/6/11

GOBI MARCH 2011. GENT.

Va bé quan la web de la cursa que tens davant et dona informació referent al que et trobaràs, tipus de terreny, temperatures...

També m'agrada investigar, quan hi ha llista d'inscrits, amb "qui" et trobaràs. Veus qui poden ser els favorits, i a més, a vegades, descobreixes coses curioses.

Feia dies que feia el xafarder per la llista d'inscrits per veure si coneixia algun corredor o si per Google o Facebook li endevinava les possibilitats, però per sorpresa meva, ha sigut la mateixa organització, com si m'haguessin llegit les intencions, qui ens ha enviat a tots els participants un mail, on diu clarament qui són els corredors que haurien de disputar-se el podi. Hi ha ferro.

Dintre els que la organització coneix pel fet que ja han corregut altres curses de "Racing the Planet"(RTP), empresa organitzadora del circuit 4deserts, del qual forma part la Gobi March, destaquen a Paolo Barghini, Italià, guanyador de la "Sahara Race 2009" a Egipte i 2on a "The last desert" a l'Antàrtida 2010. L'australià Damon Goerke, 4art a "Atacama Crossing 2009" a Xile i que jo he vist que va fer el 21 al Marathon des Sables 2008. Poca broma. I l'alemany Rafael (alemany?) Fuchsgruber (si, alemany) 3er al "Sahara race 2010".

Llavors parla dels que no han corregut mai amb RTP (100 de 152 participants) però que tenen uns quants km a les cames i també a tenir en ment, i en aquest apartat parla de mi i del que per mi hauria de ser el guanyador d'aquesta cursa, el sudafricà Dirk J. Cloete, que entrena amb el guanyador de moltes d'aquestes curses Ryan Sandes i que després de investigar via "google" al seu historial, he vist que li haurien d'anar molt malament les coses per no endur-se aquesta edició de la Gobi March. Després d'investigar els altres, la meva porra posaria en segona posició a l'australià i la tercera i últim lloc al podi, hauria de ser un joc d'hòsties entre els altres. Això suposant que no hi hagi ningú més amb ganes de gresca i que no hagi estat detectat pels nostres serveis d'espionatge...

A part d'això, i després de quedar-me sense la ja habitual companyia de'n Cyrus, a qui trobaré molt a faltar i que finalment no pot venir ja que el varen operar d'un genoll fa uns dies (et recuperaràs més ràpid del que et penses) doncs finalment quedem en cursa dos catalans, en Ramon Casals, de Sabadell i que fa just 2 mesos ha acabat el Marathon des Sables i amb qui no ens coneixíem fins fa unes setmanes, però com que ens queden moltes hores d'estar junts segur que esdevindrà un bon amic, i un gallec, de Ribadeo, Julio Antolin, amb qui no ens coneixem, però que també es un tema que solucionarem en pocs dies.

Com a curiositats comentar que hi ha 152 inscrits, que venen de 39 paisos diferents. D'aquests, 34 resideixen a Hong Kong i només 11 a Xina.

Això s'acosta ja molt perillosament. Tinc ganes ja de que sigui dijous i posar rumb a Xina. Tinc ganes de que sigui diumenge. D'això si que en tinc ganes. Començar a córrer i posar a prova tot l'entrenament fet, i que malgrat l'enrenou del genoll, si aquest aguanta, tot el que he "patit" i entrenat, haurà de sortir i espero tornar a casa ben aviat amb una altra medalla de finisher penjada al coll.

Gobi March 2011. Falten 7 dies per començar.

5 comentaris:

emonje ha dit...

Lo bueno de estas carreras, y tú lo sabes, es que no sirve de nada lo que hayas hecho antes. O quizás si. Bueno, yo creo que no... Cuando vuelvas, hayas quedado donde sea, toca paella...que con esa si que sueño yo :-) Una abraçada y not et deixes les bambes a Roda je,je,je

Jaume Tolosa ha dit...

Eso, sea lo que sea, la paella cae fijo!!!
Gracies i fins molt aviat!!!!

Anònim ha dit...

Entre dent i dent i somian el cap de setmana als alps i colera!!!
Quan siguis al gobi corrent i la neurona comenci a fallar, pensa amb: costa brava, arròs negre, musclos al vapor, tortell de nata, cava,,,, canvia mentalment el vent del desert per la tramuntana del coll de Sant Antoni o el fred dels Ecrins. MOLTA SORT ( marta i teresa)

xavi marina ha dit...

Vamos Jaume!!! com sempre a per totes!!! crec conèixer a en Julio. Dóna-li una abraçada de part meu. Va fer Sables i les 100 milles de L'Himalaya amb mi. A veure si pot venir a la CBXR!! molta força desde la Costa Brava!!! un petonàs de la Neus !!! Ves amb cuidado!!

Jaume Tolosa ha dit...

Uau, Marta i Teresa, amb aquests pensaments no hi ha perill de no acabar! Que us vagi bé als Alps i a Colera!!!!

Hola Xavi, et trobaré a faltar!!! qui m'estirarà quan no pugui??? Saludaré el Julio.
Un petó per la Neus, va, i un per tu!!!

Jaume