24/6/11

GOBI MARCH, SEGUIMENT DE LA CURSA

Com a cursa ben assentada i consolidada dintre del món de l'ultrafons, la Gobi March té una web molt correcte i des d'on es pot accedir a una bona quantitat d'informació referent a la cursa, al seguiment del dia a dia dels participants i des d'on es poden enviar mails que els corredors podrem llegir a diari. Com sempre agraïr per endavant els molts mails de suport que rebré on m'ajudareu a sortir dia a dia i a passar les nits.

Aquest missatge s'ha de publicar automàticament el dia 24 de juny mentre jo ja seré a la Xina, o estaré volant cap allà. Estaré com sempre entre nerviós, ansiós, cagat i il·lusionat. M'espera una nova experiència que no se com acabarà, però se que comença amb força i ganes de viure la vida i disfrutar-ho a fons.

Poso doncs, els links directes per a un fàcil seguiment de la cursa: (A la columna del costat ja hi ha un link que porta directe a les classificacions, i d'allà a qualsevol lloc de la web)

*LA WEB*

*CLASSIFICACIONS*

*REBRE INFO PER MAIL DEL DESENVOLUPAMENT DE LA CURSA (en anglès)*

*ENVIAR MAILS ALS CORREDORS*


1 comentari:

Toni Colomo Cruz ha dit...

Jaume,

Als TEBEOS de "Mortadelo y Filemón" també sortia el desert del GOBI i ves per on, ara tu aniràs cap allà. Saluda de part meva a aquest parell i al Super, la Ofelia i al Doctor Bacterio. Molta sort, estic segur que te'n sortiràs com sempre.

http://mortadelon.blogspot.com/2009/03/mortadelo-robot.html

una abraçada