1/7/11

GOBI MARCH 2011, THE LONG MARCH

Poc original el titol que li donen a la 5a etapa, la llarga marcha! I tant llarga.
No us fotare cap rotllo ja que he de guardar feina per quan torni, pero resumint-ho, ha estat una etapa molt dura per molts motius:
Molt dura per la calor extrema, hem passat els 50 graus i a sobre amb una humitat considerable, cosa que feia que haguessim d'estar molt alerta amb les deshidratacions i la refrigeracio corporal. Dur, molt dur. He patit com feia temps que no feia (o es que perdem la memoria...?).
Molt dura per aburriment ja que sens dubte ha sigut l'etapa mes lletja i aburrida que he fet mai. Nomes ha tingut l'encant de que durant la mateixa hem passat per el segon lloc mes baix de la terra. Es a dir, estavem a no se quants metres sota el nivell del mar (uns 190), i per unes ruines d'un temple que m'ha agradat molt de veure, pero no crec que justifiqui que hagis de fer 80 km per carreteres llargues i aburrides, moltes sobre asfalt. No es la meva idea de desert.
L'unica manera que tenia per afrontar aquestes rectes amb aquesta motxilla i aquesta calor infernal era pensant o en no pensar. O desconectar la neurona o pensar en vosaltres. Em va venir al cap que estava apunt d'emetres el reportatge del Temps d'Aventura sobre la Jungle Marathon, i vaig trobar a faltar al Xavi compartint km al meu costat, a l'Albert explicant acudits i foten gresca i sobretot al Cyrus que si no hagues estat per una punyetera lesio de la qual el van operar fa 3 setmanes tambe hagues estat aqui al Gobi amb mi. En aquests moments em van empenyer molt.
Pero be, despres de patir bastant pero controlant tota l'estona la meva posicio a la cursa, el primer es inabastable a la general i ahir tambe va guanyar i la meva feina era controolar els del darrera, i aixi ho vaig fer, doncs aixo, que si no passa res a l'ultima etapa de dema (avui tenim descans ja que encara va arribant gent) ja soc el virtual 2on classificat de la Gobi Marh 2011. Com diu la meva filla, i potser ja amb rao despres del segon lloc a Transahariana 2010 i el segon  JUngle Marathon 20101, soc un segundon!
Pero ja m'esta be. Quan vaig veure el curriculum de molts dels que hi havia en cursa hagues signat un top 5. He fet una cursa valenta i crec que inteligent, atacant quan havia de fer-ho i reservant-me quan calia. Les vostres empentes segur que tambe hi tenen a veure.
Res, me'n vaig a jaure, que estic fins al gorro de sol. Crec que en tinc suficient per als proxims.....20 anys?
Petons i abracades a tots!!!!
Ah, aquest ja es l'ultim mail que envio, o sigui que ja podeu respirar tranquils fins que torni a ser a la terra del pa amb tomaquet! Tinc gana!!!!!! Tinc sed!!! Vull alguna cosa fresca!!!!!
Jaume Tolosa, el segundon de turno, desert del Gobi

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Diguem doncs que hi fas...... en aquets monts de Deu, a mes de passar gana, passar set, patir.....
i segur que al teu pensament hi balla ja la propera...tremolo, però de totes maneres FELICITAS ets un campió corrent per els deserts, ha!!!!t'ho tinc de dir, amb una de les fotos m'has recordat a Moisés quan era al desert.
R.

Anònim ha dit...

moltes felicitats!!!!!
una i altre vegada al davant tot i tenir un genoll a la viruta!!
CRAC!!!
joan albareda

xavi marina ha dit...

ja m'explicaràs totes les batalletes amb en Cyrus i l'Albert a Palamós en dues setmanes!! jaja, com riurem!!
Molt bona feina Jaume!!

Marc Sellés ha dit...

Carai Jaume!

Moltes felicitats! Deu ser espectacular el paisatge d'aquí! Continua aixì!

Molts ànims!

M i X ha dit...

FELICITATS JAUME ,fins aviat ,una abraçade .Maria i Xavier

mia ha dit...

no crec que compartim això de segundon, també en conec un parell que diuen que el segon és el primer perdedor. Tot això són vajanades, formes diferents de classificar depenents de la clasificació per temps, però el resultat real és el què perceb a nivell de sensacions i vivències un mateix, i amb això estic convençut que moltes vegades has estat primer. Moltes felicitats.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per aquesta supercursa , ferla ja justifica tot els mèrits!!!

( ramiro+ fqt)

sr.ornitorrinco ha dit...

Enhorabuena, segundo !!!! Eres un segundon de primera categoria y un tio cojonudo. Saludos desde Barbastro.

Jaume Tolosa ha dit...

Moltes gracies a tots (a todos).

Realment justifica moltes coses veure que hi ha gent que t'apoia!!!