12/9/11

EL MEU PARE SURT AL MEU LLIBRE DE TEXT!

Casualitats de la vida. Ser al lloc adequat al moment adequat. Una foto feta a un tio entre milers de fotos fetes a més de 800 tios que corrien com desesperats pel mig d'un desert. Coses que evidentment només passen si no les forces, però que  si passen, tot i que són immenses tonteries, fan una il·lusió enorme.

Tinc una filla amb gairebé 16 anys que avui ha comenat el 1er. de batxillerat, i aquest és el llibre de text d'educació física de 1er de batxillerat de la meva filla i de tots (o gairebé tots) els instituts del país.


I aquesta és la pàgina 13 del llibre, on hi surt a primer pla un tio amb cara d'asfixiat pujant una duna al Marathon des Sables del 2008. I ves per on, la cara d'aquest tio em sona.



Va, i ara a veure qui es el xulo que pot pitejar de sortir al llibre de text de batxillerat dels seus fills?  Eh? EHHHH?????? Va, que ho digui ara o que calli per sempre!

I ara ve quan em deixen un comentari el Rei, el(s) Bush, l'Aznar, el Papa de Roma i altra gent d'aquesta que sempre surten als llibres de text dels seus fills, reclamant el seu protagonisme en aquest bloc. Però a aquests deixeu-los dir. Puto caso!

10 comentaris:

Eric Vela ha dit...

Osti que gran!!!! Apa que no deu haver fardat de pare!!!!!

Jaume Tolosa ha dit...

Ostres, suposo que si...això no passa cada dia!

mia ha dit...

ja ho has dit bé, ser al lloc adequat en el moment adequat. No vull ser torrebosses, però els altres de la foto, a més de no ser tant guapos, no tenen fills? je,je,je

Yves ha dit...

A ver! Ser elegit Pápa por el amigo americano del rei de roma bien merece salir en un Llibre de text!!! ya puedes encuadernarlo ;-)

MARTA ha dit...

Ostres que bo!!! Jajaja! Espero que no siguis el blanc dels rotuladors dels estudiants... i en tot cas que només et pintin bigotis i ulleres!!!! Perquè la foto dona per fer una pila de comentaris ;)

RAIDER ha dit...

No et queixis que encara fas prou bona cara. Segur que debia ser la primera etapa!!!

Bloc d'en Marc Riera ha dit...

Hola Jaume! He de contactar amb tu per una entrevista. Em pots passar el teu mail i t'ho comento! Gràcies!!

Jaume Tolosa ha dit...

No Mia, els altres ni eren tant guapos ni tenien fills, ni se'ls veu la cara!

Ostres, al que em pinti amb rotulador unes olleres el pelo!!!

Si no era la primera etapa seria la segona, ja que la roba encara era molt blanca..

Marc apunta: jaumearrobatolosapuntcat

ser13gio ha dit...

Con esa posición agachado, a los adolescentes se les ocurrirán una retahíla de chistes... vamos, que te falta llevar el dorsal 5...

Curioso es, desde luego, y no, tu hija no va a presumir del "segundón".
s

Jaume Tolosa ha dit...

Vamos, tampoco estoy tan en posición 5! Tengo fotos tuyas en peores poses...
El resto lo tengo claro...