13/1/12

FIRA DE BARCELONA

Córrer (ara que no puc fer-ho tant com voldria) s'està convertint per a mi en més que el córrer físic  i, mira per on, també hi estic trobant el gust.
Després de diferents xerrades a nivell de clubs esportius i de la recent que vaig fer al Foro de  RRHH de Foment del treball, aquesta vegada he descarregat tot el meu rotllo i tota la passió que sento pel fet d'avançar ràpid (més o menys) sobre dues potes, davant d'una cinquantena de directius de Fira de Barcelona, un col·lectiu amb una bona colla de corredors populars, maratonians i ironmans que com que són del  ram t'obliguen a no dir mentides però també et simplifiquen la feina ja que ells ja saben de què parlo, compartim passió. I amb la resta...també. Avui en dia, tirar endavant qualsevol empresa, organitzar fires en el seu cas, és una cursa d'ultrafons en la qual la motivació diària i l'esperit de superació constant són la clau per sobreviure i poder acabar la cursa.

Molt a gust entre ells, i crec que ells també a gust amb mi. Es va crear una atmosfera agradable i si no hagués estat pel timing implacable, potser encara seriem allà dalequetepego.