5/10/12

XERRADA A YLLA 1878 (CAT)

Sempre s'aprèn alguna cosa. Fins i tot quan tu ets el que xerra, tot i que se suposa que en aquests casos qui hauria d'aprendre quelcom són els que t'escolten, fins i tot llavors, sempre s'aprèn. Però quan fas una xerrada on no només parles tu, sinó que estàs molt ben acompanyat d'un economista com Raúl Castellón de DURÁN&CASTELLÓN SL i d'un forner que ha revolucionat el món del pa com és Xavier Barriga, l'ànima de TURRIS, llavors aprens més coses de les que mai et podries haver imaginat quan YLLA 1878
et va proposar de fer una xerrada per motivar tot el seu equip comercial.

YLLA 1878 és una farinera que tot i la seva solera -actualment dirigeixen l'empresa Jordi Ylla pare i Jordi Ylla fill, que són quarta i cinquena generació des que Jaume Ylla va fundar la fàbrica el 1878- aposten per la innovació constant i la qualitat del producte. La prova està que sobreviuen i creixen en un món on el pa que ens venen amb tanta facilitat a grans superfícies i gasolineres cada dia té menys gust de pa. Potser perquè cada dia és menys pa.

Ara, puc dir en veu alta perquè ho he viscut, vist i tastat, que el pa que ens va fer en Xavier amb la farina Ylla tot i que només era pa, curiosament tenia un intens sabor i aroma de pa. Quines coses, no?

Ah, i l'endemà al vespre, encara era tan tou com el dia abans. Coses del pa d'avui fet com abans.