8/3/08

SEQUERA


MDS 08: FALTEN 19 DIES

Tots sabem perfectament que el problema de la sequera que estem patint és greu,molt greu ,només cal veure com esta el pantà de Sau. El campanar hauria de treure just la punta per sobre l´aigua.
Egoistament i mirant-ho des d´un punt de vista esportiu, preparar aquest any el sables ha estat un luxe,ja que he pogut entrenar tots els dies que he volgut i la majoria d´aquests amb un sol esplendid. Avui ha sigut un dia d´aquests. He fet 2 hores a un ritme comode (5min/km) amb 4 kg a la motxila. he arribat a casa despres d´aquestes dues hores amb un sentiment contradictori: per una banda era conscient que avui tocava això per guardar cames per demà, però d´altra banda feia un dia tant maco que hauria continuat menjant km almenys una hora més.
Tal com he dit,però, demà toca la que possiblement serà la última tirada dura(cada setmana penso el mateix ,però ara si que va sent hora de parar una mica). Segurament aniré a correr de Badalona cap al Maresme,unes tres hores en total o una mica més però amb 10 kg a coll.
Ho considerarem la prova de foc definitiva.

1 comentari:

júlia tolosa ha dit...

PAPAAA!!!

sóc la júliaa!
m'agrada el teu blog.

fins araa!!