24/3/08

VOLTES I MÉS VOLTES!

clicar sobre les llistes


MDS 08: FALTEN 3 DIES


Quan parlo de voltes i més voltes no vull dir que hagi fet molts km en un circuit ni molt menys. Avui repòs i em temo que repòs fins el dia de la cursa ja que el dolor a la zona inguinal persisteix.


Quan parlo de voltes em refereixo a que m´he estat mirant la fulla de càlcul amb els pesos i les calories de tort i través per decidir que m´emporto i que no , ara afegeix això, ara treu allò, ara del dret , ara del revés.... i així mil vegades.
Publico, per a qui li pugui interessa les llistes de menjar, material i farmaciola , on la primera columna és la quantitat que tinc i la segona la que penso portar a la cursa, el pes unitari, pes total segons la quantitat i en el cas del menjar calories unitaries i totals a més de les sumes per tipus de menjar i apat en el que l´utilitzaré.
Cal tenir en conte que queden tres dies per marxar i les he d´acabar de pulir ja que necessito treure més de 500 gr de pes sigui com sigui. Ja us ho explicaré si ho aconsegueixo.


2 comentaris:

Anonymous ha dit...

hehehehehe un bon dilema que tens! ara segur que agafaràs el millor, des d' on es la foto que surt a osona.com? m'agrada molt el teu bloc, SORT!

Anonymous ha dit...

Un blog molt xulo! Felicitats!
Queda molt clar l'esforç i il.lusió que has posat en aquest projecte, i una cosa així segur que ha d'acabar bé, segur!
Fins i tot fa certa "enjeva" veure una persona tant il.lusionada amb un repte personal!
Molta sort i ànims Tolo gran!!!!