4/4/08

MDS 08: ETAPA 4 (DESCANS)


Hola!
Avui dia de festa per alguns, ja que ara fa 29 hores que van donar la sortida (ahir) i encara va arribant gent, i la majoria tant feta merda que no poden amb l'anima. Jo molt bé, bastant recuperat d'ahir i a punt per dema que tenim 42.2km. Estic flipant, ahir vaig quedar el 48 de etapa i pujo fins a 60 de general! A veure si dema puc pujar més o si em quedo aqui com a minim. Els vostres mails empenyen de valent, pero cal posar-hi el n° de dorsal ja que ens han dit que molts es perden per no ser-hi. Ara he dinat aquesta merdeta liofilitzada que porto i vaig directe cap a fer migdiada. Estic a 4 passes d'acabar el sables, tinc una barreja d'emocio, il·lusio, nervis, cansament, sorra per tot arreu i bruticia en general. És dificil d'entendre sense ser aqui. Bé fins aviat que aixo ja s'acaba.
El Jaume Super-Mega-Ràpid.

6 comentaris:

V i R ha dit...

Quan arriba el teu mail,ja has acabat la cursa del divendres,has quedat 34 a la cursa i 56 a la general, estem molt contents per tu,i suposem que tu encara ho estas mes, nomes falta demá i aviat menjar bé, que soposem ja en tens ganes.

Molt be Jaume.

Osonenca ha dit...

Jaume, estàs deixant el llistó molt alt!!! Comprenc perfectament la gran duresa de la prova i t'admiro. Coses com aquestes s'han de viure en directe. Felicitats i força, que ja queda molt poc!!

joan el peque ha dit...

tio!! estàs impressionant! i ja només et queden 18 km. enhorabona perque això ja s'acaba.

Anonymous ha dit...

Molt be Jaume estas fent una cursa increible, brutal, fantastica i super regular, molts records de la Carme, la Carla i l'Ignasi desde vilanova

V i R ha dit...

Ahir vaig dir que eres el 56 a la general,a la nit estas al 57, fins als 100..
molta sort amb la curta, per mantenir la posició tant ben guanyada.

Anonymous ha dit...

Hola Jaume! soc una rodenca i et bui felicita i donar-te ànims per ser ont ets. Nomes acaba aquestes curses tenen molt de merit, i si les pots acava amb tant bona posició no cal di-ro.
ESTÀS FET UN KRAC.

Fins aviat.