17/7/08

LA TRAMUNTANA : UNA MICA DEIXADETS!!


Sóc dels que valoren i molt la gent que organitza coses ja que jo ho havia fet.
Et pot arribar a cremar tant el fet de ser criticat per treballar per els altres , normalment sense cobrar ni una pela, que jo va arribar un dia que vaig dir que MAI MÉS !!

Des de l´aplaçament de la Tramuntana per culpa de la neu acumulada he fet altres curses, travesses , he parlat amb d´altra gent i he llegit opinions en forums atlètics. Molta gent estava enfadada amb el perquè i el com d´aquest aplaçament. No entraré ara a valorar qui te raó o no, però jo sempre em mantenia una mica al marge de la polèmica i acabava dient mes o menys les mateixes paraules:
"Costa molt muntar un tinglado com aquest....."
"Crec que s´ha d´entendre que hagin volgut ser prudents amb tants inscrits...."
"més malament ho deuen estar passant ells...."
etcetera.

Avui sóc el primer a criticar.

El dia que es va aplaçar vaig rebre un sms al mòbil notificant-m´ho. Per tant queda clar que tenen el meu nº de telèfon. Amb la inscripció em demanaven el mail, per tant el tenen. A la seva web deia textualment que la cursa s´havia aplaçat i que dins la mateixa setmana ens donarien més info.
Jo no he rebut cap més notificació, i ara mateix se´m acut mirar la web i resulta que hi ha temps fins dema per sol·licitar el reemborsament de les peles de la inscripció si no et va bé d´anar-hi.

Jo tinc ganes de fer-la, però em venen ganes de esborrar-me i que em tornin les peles per el desinterès i la desinformació que els envolta.

Després de la meva pataleta sembla que m´hagi quedat més tranquilet, i torno a pensar que cal gent amb empenta per organitzar una cosa així ( tot i que a 60€ per cap x 500 tius inscrits jo també tindria empenta), però
SÓN O NO SÓN UNA MICA DEIXADETS??

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jaume, son MOLT deixadets, jo he tardat un mes i mitg i 8 mails per cobrar les peles de quan van oferir toranar-les quan vàren canviar el recorregut.

Apart que la web sembla un cementiri, ho he anat seguint i fot pena.

Vinga, que et vagi bé.