29/8/08

QUIN CAP DE SETMANA QUE ENS ESPERA!!!

Sempre que hi ha esdeveniments com el Jocs Olímpics, Mundials de l ´esport que sigui, etc, els caps de setmana (pels que treballem entre setmana) solen ser una sobredosi de sofà devant la tele xupant hores i hores de l´esforç dels altres amb els peus en alt i una cerveseta a la ma.

Aquest cap de setmana i tota la propera setmana es preveu igual ja que entre avui i demà comencen dues de les proves més dures i carismàtiques del calendari de l´ultrafons de muntanya a Europa:


Aquestes dues proves les viurem de més a prop que les Olimpiades ja que tant en una com en l´altra hi participen un grapat d´amics i coneguts. De ben segur que en el fons ens faran una mica d´enveja però aquest any ens limitarem a seguir-los tal com he dit, amb els peus enlaire i una cerveseta.

Per poder-los seguir, apart de consultar les corresponents webs tenim dues opcions molt atractives.

A la Transalpine podem seguir el Bloc de la Vanguardia que escriu Xavier Aldekoa, que participa en parella amb el seu germa Daniel i que s´encarregarà de les fotos.
Estarem pendents d´ells dos i també de Jordi Martin que segur que lluitarà per estar devant de la classificació, de´n Carlos Ultrarun i de tots en general.

A l´UTMB a més es pot seguir la posició aproximada dels participants (el seu temps de pas pels controls) des d´aquest link , amb això podrem controlar una miqueta al Xavi Alvarez,al Zanoni i a tots els bojos en general , i els primers classificats se´ls podrà seguir en viu i en directe l´últim tram de la cursa ja que aniran equipats amb un transponder que ens donarà la seva posició exacta en tot moment. Tot un luxe i més aquest any que es preveu com a super disputat, però això es mereix un post a part fet amb calma . Aquest cap de setmana serà el moment d´entretenir-s´hi.
Ah!! i això sense oblidar-nos aquest cap de setmana també del Grand Raid des Pyrenees, amb la participació del Kaiko i altres atletes de CCEX, ni del Carros de Foc Sky Runner on caldrà seguir els passos del meu gran amic Miquel Angel Mateos "xurissu".
Com veieu un cap de setmana ple d´esforç i d´agonia....
Molta sort i molta força a tots!!!!

3 comentaris:

Ramon ha dit...

Aquets caps de setmana, amb aquets esdevaniments, son dels que fan enveja punyetera, son dels que donaries el que fos per poguer ser a la linea de sortida (l'arribada ja és una altre historia), i encara et deixes un "carreron" l'Ultran Trail des Pirynées, com el dels Alps, però als piris (mateixos quims, mateix desnivell) i també amb amics, com l'Artigas.
Salut i que algun any poguem compartir bestiesses d'aquesta mena.
Ramon Anglada

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Ramon, no me l´he pas deixat el dels Pirineus, i ara!!! Mira´t l´últim paragraf de l´article!!
Ah! i de compartir bestieses quan vulguis!! bé, dissabte a La Tramuntana si no m´equivoco!!

Ramon ha dit...

Això em passa per volguer llegir massa ràpid, jejeje, ara que a la muntanya tinc temps fins i tot per veure creixer l'herba.
Ens veiem a Ribas.
Records