15/10/08

ARA COMENÇA LA LIBYAN

Acabada la Mitja Marató de Roda, últim objectiu minimament " normal" de la temporada, ara ja tot estarà enfocat a la Libyan Challenge 09.



I quan dic tot, vull dir tot, i tot no és limitar-se a córrer un munt de quilometres, que també, a més a més ara començo a "vigilar" la dieta (cal dir que mai m´he obssesionat amb això i menjo de tot i molt), estic acabant un dossier que suposadament ha de servir per trobar sponsor, també he de començar a aprendre a funcionar amb Gps, començar a escollir material, mirar novetats per aconseguir que la motxila pesi el mínim amb el màxim confort i el màxim de material necessari per la cursa, fer-me la prova d´esforç, una eco-cardiografia, (els analisis de sang no que ja me´ls vaig fer la setmana passada i estic com un mulo, no com un burro!!) i sobretot, però el que em fa moltíssima il·lusió és el fet de planejar entrenaments salvatges (al menys un al més), i que han de ser llargs, matxacons, de dia i de nit, carregat, amb Gps, descubrint noves rutes lluny de casa, amb sol, pluja, neu, vent, és igual, TOT VAL .....UAHHHHH!!!



Vaja, que se´m gira feina.

4 comentaris:

Kaiko ha dit...

Uf uf uf, quina bogeria!
Jo que estic a punt de fer un descanset de 2 o 3 setmanetes perquè les cames ja no m'aguanten...
Al menys espero que ens ho aniras explicant al teu bloc les teves animalades.
Salut i a veure si coincidim algún dia.

Jaume Tolosa ha dit...

Kaiko, no et preocupis que el bloc continua.
Descansa bé i a veure si coincidim, però haurà de ser entrenant ja que fins a la Libyan ja no competeixo més.

Lo Búfal ha dit...

Ja veig que tú no pares mai de fer animalades, ets un verdader CRACK!
A mi , encara que estic una miqueta lluny si que m'agradaria coincidir en un entreno d'aquests, em sembla molt atractiu aquests tipus de reptes que et proposes, la llàstima és que també em semblen cars per la meva butxaca tot i que de cap manera descarto el fer una d'elles, és més, la faré, quan? no se, però la faré. Mentres tant em vaig conformant amb curses de muntanya de per aquí (Tivissa, Falset, Atalaia...) i alguna marató, per cert, demà passat marxo cap a Venezia.
Salut i cames!

Jaume Tolosa ha dit...

Bufal, i tant si les faràs. això només cal proposar-s´ho.

Sort a Venecia.