26/12/08

4ª CURSA ENTRE PONTS DE RODA DE TER

"sortida de la cursa de l´any passat"
És només la 4ª edició, però està quallant com una de les curses a fer per aquestes dates, i a marcar al calendari per no oblidar-la.

Va bé per fer baixar els turrons i el cava, i a més els seus 5km fan que sigui assequible per gent que no córre habitualment i que amb l'excusa de la festa, de que es pot fer disfressat, de que quedem amb una colla per fer-la o per el motiu que sigui, s'anima a calçar-se les sabatilles i sortir a donar voltes pel poble, dues voltes per ser més exactes.

No hi ha gaires cues per les inscripcions ni per recollir el pitrall, i per tant hi podriem arribar amb el temps just, però la majoria hi arribem una hora abans. És un dia de retrobaments amb gent que no veus en tot l´any, o de fa molts anys, ja que molts rodencs que viuen fora aprofiten les dates per venir a veure la familia com és el cas d´el Xinès de Roda, en Dani o en Joan i la seva dona, vinguts de Bcn que també comencen a enganxar-se a aquesta droga. És un dia per veure el debut en "competició" de molta gent que practica esport i no competeix, com la Jus i la seva colla d'entrenament de l´Atlètic Vic, de l´Irene, l'entrenadora de bàsquet de la Júlia, o tants i tants amics de la plana que no veig a cap altra competició, més que res perquè jo no faig practicament cap més competició.

Avui doncs, tot i la pluja-neu i el fred intens, molta gent i molt caliu en una bona matinal, distesa i agradable, que evidentment he hagut d'allargar ja que 5 km " saben a poco, muy poco".
Tant bon punt tingui fotos i classificacions les penjo!!

5 comentaris:

Mariona ha dit...

M'alegro que hagi anat bé la cursa. Volia venir però tinc la pota una mica "coixa" i he de vigilar. Vinga a tope que ja queda poquíssim per la Libyan!!! Una abraçada.

Ramon ha dit...

Doncs jo el matí de St. Esteve, he agafat el cotxe i aparco a l'Esquirol, surtu amb pluja i un cop soc al Feu, veig neu a Cantonigrós, i cap a buscar l'element blanc, pujan a Cabrera amb força neu i tempesta de vent, gaudi del silenci de la solitud, puju al Santuari i ja baixo cap a la Rotllada, Cantoni, Foradada, Fontiques i l'Esquirol, dues hores i mitja de gaudí com un nen.
Bon Sant Joan (que ja falta poc)

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies Mariona, i cuida´t la pota!!

Ramon, podies haver vingut a Roda i després allargavem cap a buscar la neu!!!

Unknown ha dit...

O també pot servir per intentar convencer algú que corri la Marató de la Gran Muralla...la conversa va durar poc però l'efecte va ser gros. Ja tinc els papers de l'inscripció a sobre la taula. Ara falta posar a prova el genoll.
Salut i kms!!!

Jaume Tolosa ha dit...

Bé Dani bé!!! espero que ho expliquis al teu bloc!!!