5/12/08

RONDA DEL MOIANÈS

Aquest cap de setmana, pont de la Puríssima , toca refer-me del meu ja insistentment fins a l´aburriment comentat dèficit de km, i així no haver-ne de parlar més.

Els altres dies no sé si seran 10 o 30km, però el diumenge ja tinc una sortideta pactada amb un grupet de correcats (Josep Artigas, Massa...) que ells han anomenat "volta al Moianès", que no cal confondre amb "volta per Moià".

La "sortideta" abans citada dona la volta al Moianès - ho aclareixo per si algú no ho havia copsat- per el Gr 117 i tindrà aproximadament uns 110 km, amb sortida a les 5 del matí de Castellterçol, i arribada a l´hora que es pugui, més o menys.

Marxant a aquella hora de la nit, el més fàcil és que els Mossos em facin la prova de l´alcohol, i valdrà més fer-la i no dir la veritat d´on vaig, no fos cas que em tanquessin per sonat perdut.

A part d´això, cal dir que no sé si és una bona opció passar de les tirades de +-50km a la de més de 100 sense el pas previ dels 80, però l´oportunitat de fer una ruta tant bonica i a més, tant ben acompanyat, no es podia deixar passar. Era ara o ara, no hi havia opció, i així ho he assimilat.

Ara caldrà veure si assimilaré la pallissa que ens menjarem.

5 comentaris:

Ramon ha dit...

Disfrutaràs com un bretol, però el que és més important, coneixeràs a gent que val molt la pena, el Josep Artigas, és el meu mestre en les marxes de llarga distància, en Massa,...és en Massa, també coneixaràs a la Marta, jo vaig coincidí amb ella a l'Ultra Trail de l'Aneto i carai la mossa, en fi, que em feu dentetes, gaudeix-ho
Records

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies Ramon, llastima que no t´ho puguis combinar. Un altra dia serà!!

Anònim ha dit...

Uff deunidó !
Que us vagi molt bé i a disfrutar !

PD: em sembla que el gr és el 177...

Salut !

Alfonso García Territorio Trail Media ha dit...

110 Kms? Arf arf arf

:)

Jaume Tolosa ha dit...

Malfieten, gracies, i tens tota la raó, es el 177.

Almasy, te has olvidado miles de Arfs mas...

Despres faig una petita cronica i penjo 4 fotos.