9/12/08

DEIXEU-ME QUE M´EXPLIQUI...

Ara fa un moment, contestava un missatge que en Luigi m´havia deixat a l´entrada d´ahir sobre la Ronda del Moianès i he aprofitat per rellegir-la.

Normalment, abans de publicar una entrada, o post, la llegeixo dues o tres vegades per corregir alguna falta (moltes segur que s´escapen), o per afegir i-o treure alguna cosa que crec que sobra o falta, i ja no la llegeixo més si no ho vull esborrar tot i llençar l´ordenador al riu.

Com que abans de fer-la (la ruta, no l´entrada al bloc), ja havia utilitzat aquest nom ( Ronda del Moianès) per titular una entrada on explicava que l´aniria a fer (la ruta, no l´entrada al bloc), per no tornar a utilitzar el mateix títol me´n vaig treure un de la màniga sense rumiar massa, i a sobre no m´ho vaig rellegir ( quin lio més redundant, s´ha entès?) .

Li vaig posar "100 i pico pel Moianès" com li podia haver posat "Una volta pel Moianès" o mil noms diferents.

Ara m´adono que posar aquest títol havent fet 101 km pot sonar una mica...no sé si la paraula és "pedant","enganyós" o directament "tonto", o encara millor "gilipolles".

Vull que quedi clar, que res més lluny de la meva intenció (el ser pedant, que lo de gilipolles es pot donar per sobreentès), senzillament que mai havia fet una tirada de 100 km i tal com els vaig dir a tots:" si no arribem a 100 continuu fins que els faci", volia que quedés clar que havia passat de 100, ja que mai ho havia fet, ni entrenant ni en cursa ( i tornem a redundar...) .

I que carai, al cap i a la fi 1 km ja és un pico!!! per tant deixo el títol com estava.

Ara, com que vaig tard, publico sense rellegir l´entrada, quedi com quedi, i si fa al cas, demà ja faré una altra entrada justificant qualsevol bestiesa que se´m hagi pogut escapar, i si he repetit moltes coses, com diria un vell amic meu: "valgui la repugnància".

NOTA DEL 12/12/08:
Ahir em vaig enterar que el Massa havia tingut no sé quins problemes amb el gps que ens media el recorregut, i que no varen ser 101 els km, NO!!!, ens varem quedar en 95 i pico. Tornem-hi amb el pico!!!
No passa res. D´aquesta manera tinc la motivació per fer un altra entrenament llarg abans de la Libyan, aquest si que m´asseguraré que serà de 100 i pico...aquest pico serà generós.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres Jaume, em sembla que t'has liat, jo vaig llegir la crònica i em va semblar del tot encertada e interessant, a més em queda prop de casa i era quelcom a l'agenda per fer algun dia.

Més com aquesta !

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Xavier, no si l´unic que em disculpo per haver posat 100 i pico quan eren només 101. No té més, però gracies i m´alegro que t´agradés.

salut i km

Luigi ha dit...

jajajja, ara n'has de fer una altra entrada per dir que eren menys de 100...

...els americans en diuen "it's a joke", jajajaj

Ramon ha dit...

Ieps, tens cap planillu pel diumenge per la mattina? anem a estirar una estona les cames?
Si et va bé, em fas un truc, okis?
Records

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Lluís, quin cop més dur. Acabo d´afegir-hi una nota al final de´l'entrada. No tinc temps ni valor per fer una entrada nova...Sighht!!

Ramon, et trucu