1/3/09

MILERS DE GRÀCIES

Si em poso a donar gràcies, n'hauria de donar tantes i a tanta gent que faltaria temps i espai i no resoldria el constant problema d'oblidar-me algú.
Acabo d'arribar a casa, cansat del viatge més que de la cursa, i després d'una rebuda de tota la familia, propia i política, a l'aeroport i després de fer molts petons a les meves nenes( a totes) i abans de posar-me a dormir, m'he conectat a internet després d'una setmana "aillat" de la xarxa i he passat pel facebook i pel bloc i m'ha sobrepassat la quantitat de missatges d'empenta i de felicitació, que sumats als mails que vaig rebre a Libia a través de la organització de la cursa, a les trucades per telèfon i els sms fan que em senti una persona mil vegades feliç, i fa que això sol ja justifiqui les hores de sacrifici i patiment als entrenaments i a la cursa.

Així doncs, moltes gracies a tots, i us prometo una crònica de la cursa. El que no us prometo és quan la tindré a punt, ja que demà m'hauré de posar al dia de la feina, i suposo que serà dur tornar a sentir la paraula "crisis" després d'una setmana on gairebé l'havia oblidat.

Tambien agradecer a la cantidad de gente de fuera de Catalunya que me ha empujado con sus mensajes. Disculpad i entended que me explico mejor en Catalan. Os agradezco enormemente el esfuerzo que supone para vosotros el seguir un poco las peripecias de este blog.
Muchisimas gracias.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel tu objectiu i resultat aconseguit, però també em de fer difusió i molta, pel trioms d´Adolfo Aguilo, un canareu, tarragoní i catala a la trangrancanaria amb un temps de 12h 58 min.Esta fet un crac!!!

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats Jaume. Ets una referència pels que ens agraden les curses d'ultra resistència.

Ara seràs tu amb una cervessa a la Mà, qui podràs veure'ns patir a la MDS dins d'uns dies al Miquel, el David i a mi.

Veuràs que tenim un seguiment on line via Satel·lit connectat al Google maps i Google Earth bastant xulo, a la nostra pagina web: www.saunierduval-mds2009.com

Recupera't, i a per la propera...!!!

ALBERT BOSCH

Ironxevi ha dit...

Jaume, sencillament, I-M-P-R-E-S-I-O-N-A-N-T. Moltes felicitats, esperem tots la teva cronica

cajuanuix ha dit...

Felicitats,Jaume.I ara què,quin altre repte ens queda??

Jaume Tolosa ha dit...

moltes gracies a tots!!

albert, ara us toca a vosaltres, força!!!
Gracies Xevi, lacronica aviat, suposo.
hola carles, el proper repte és recuperarme que tinc un peu com una pilota, després no se...