2/10/09

HITLER NO POT CÓRRER A BILBAO

Hi ha gent a la qual t'agrada llegir o bé perquè t'agrada com escriuen, o per que diuen coses interessants o perquè són divertits.

Hi ha blocs d'amics (als quals es pot accedir des dels links del costat d'aquesta pàgina) que compleixen alguna d'aquestes 3 condicions, o l'una o l'altra. Aquests són molts, per no dir tots.

N'hi ha alguns que en compleixen dues. Això ja costa més, però encara en queden molts d'aquests, i sense anomenar-ne cap per no deixar-me'n ni un i que ningú s'ofengui, només destacaré el del Ser13gio, que s'està convertint en un referent en el món ultrafondista ja que combina la publicació de les seves aventures amb noticies de màxima actualitat, amb recerques per internet curioses i proves de material, tot escrit amb un to molt fresc i alhora rigorós que fa que sigui molt fàcil, interessant i amè de llegir.

N'hi ha un però, el del Luís Arribas "Spanjaard" que a més d'estar ben escrit i a vegades dir coses interessants, a més té algun post divertit. No em vaig poder estar de publicar la seva particular organització de la LPMM, la pitjor marató del món, i ara ens surt amb aquest video on per sort, veiem que Hitler no correrà la Marató nocturna de Bilbao. Potser valdrà la pena anar-la a fer.

Disfruteu-lo.





9 comentaris:

Anònim ha dit...

en hitler no hi correrà però m'han dit que tu i en Ramon si que hi correreu. Vigileu amb la nit bilbaina i el seu txakoli.
Una abraçada.
Joan el peque

Jaume Tolosa ha dit...

Ui, com corren les males llengues!!!

Anònim ha dit...

Jaume, Para hacer honor a la verdad, el video lo ha ideado mi colega Bandoneón, un argentino que está totalmente trastornado.

Salut!
SPJ

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Luís, pués felicitalo de mi parte a el y a su transtorno!

Nos vemos en Bilbao,no?

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Pelotudo, molt bó aquest post, avui ja em veig les orelles , em trobo una mica millor.Bilbo he puta? doncs molta sort l'ambient està garantit.

Si t'animes aquest any segurament el Xesc i jo anirem ha fer la marató di Roma , el 21 de març i ja servira per la cbxtrem.

ser13gio ha dit...

Qué gran post, hay que joderse...

Vete a Bilbao rodando para celebrar tu cumpleaños y esas cosas.

Saludos,
s

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Jaume, Roma ja l'he fet i dubte que per dates em vagi bé, però realment és una marató molt maca. La recordo amb molt "carinyu".

Sergio, bueno el video, eh?

Pues si, voy a ir rodando hasta Bilbao, con escala en Algeciras.

Anònim ha dit...

Ayer tuve una visión. Subía a ver un cliente en coche y había un coche echando humo en el arcén. Pensé que si se nos jode el coche mientras subimos a Bilbao, podríamos echar la noche del Sabado en bajar corriendo a Madrid.

SPJ

Jaume Tolosa ha dit...

Joder Luís, estás peor de lo que imaginé!

Nos vemos en Bilbao, luego tu regresa como quieras.