16/7/10

JUNGLE MARATHON 2010

Doncs si, el proper més d'octubre me'n vaig al Brasil a córrer la Jungle Marathon, una bestiesa de més de 200 km en 6 etapes a traves de la selva de l'Amazones, en autosuficiència i barallant-me amb serps mida bus, unes sargantanes grosses que en diuen caimans, piranyes que no han esmorzat, pumes, escorpins, Cyrus, Alberts i Xavis. Tota mena d'animals!

Tot i que no era cap secret, encara no ho havia dit en veu alta, suposo que com sempre,  una mica per precaució pel que pugui passar. Si per algun problema, sigui de feina, familiar o de salut al final no hi pogués anar, si no ho has publicat no has de donar tantes explicacions, i com que aquesta cursa, apart de ser una inversió econòmica important (per solucionar aquesta "pega" confio que Solgironès confii una altra vegada en mi) també suposa molts dies fora de casa i de la feina i això es el que em tenia una mica més a l'expectativa i em feia ser prudent per si alguna cosa es torçava.

Avui a la tarda però, he rebut una trucada que ho ha precipitat tot. Ara si, sens dubte me'n vaig al Brasil a córrer. Una trucada que m'ha fet recordar, i dic recordar perquè ja ho sabia però no sempre en som conscients, que he d'estar molt agraït de com em tracta la vida. Sóc un tio afortunat, però he de ser conscient de que no sempre tot serà tant fàcil i tant maco. Avui estic bé. Demà...qui sap. Em sap greu Dani que hagis hagut de ser tu amb la teva trucada el que m'has recordat que cal viure a tope els bons moments quan els tenim davant dels morros, però també vull que sàpigues que si algun dia em toca viure moments durs intentaré afrontar-los amb ganes i fermesa per tirar endavant. Intentaré viure'ls tal com sé que els viuràs tu. I se que te'n sortiràs, perquè per vèncer s'ha de voler vèncer i tu ho vols i els que t'estimen ho volen.
Jo poca cosa més puc fer. Desitjar-te tota la sort del món, i córrer. Correré molt i cada passa per la selva serà a mitges amb tu.
Les sargantanes allà són molt grosses i tenen molta força, però no pas tanta com les de Formentera.


7 comentaris:

Lins ha dit...

ets un crack. Molta sort !

ser13gio ha dit...

Vas a pasarlo mal y encima a pagar por ello.
De verdad que no os entiendo, je je.
s

Anònim ha dit...

Una vegada anava a córrer el Dakar i un amic meu em va trucar per acomiadar-se i li vaig dir que estava boig per fer aquestes coses amb les responsabilitats familiars i empresarials que tinc. Ell va penjar i em va tornar a trucar als 5 minuts tot esberat, per dir-me que el que estava boig era ell per deixar que totes les seves responsabilitats li impedissin fer els seus somnis.
Celebro que t'ho hagis pogut muntar per anar a la Jungle, i em fa molta il·lusió de compartir-ho amb tu...
ALBERT

Jaume Tolosa ha dit...

Gracies Lins, a veure quin dia coincidim en alguna...

Sergio, no pagabas tu esta ronda?

Albert, tens tota la raó, això és que al final ens endurem. Ens veiem aviat!!!

JAVI SUBIAS ha dit...

Ya sabes que por circustancias (buenas) no hemos podido coincidir, pero te deseo que disfrutes como lo haria yo mismo.
A ver si otro año hacemos coincidir una aventura

mia ha dit...

bé nano, bé. Et seguirem encara que sigui a distància. Ens portaràs alguna fiera?????

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Javi, si fuera por otros motivos diria que lástima que no puedas venir...pero valdrá la pena que te quedes en casa, ah y recuerda que si hay porra me cojo el 7/10/2010.

Mia, les fieras miraré de deixar-les allà, i que tampoc es quedin amb cap part de mi...