25/6/11

GOBI MARCH 2011. A PUNT DE SORTIR.

Hostia, no hi ha accents al teclat d'aquest portatil. Perdoneu-me doncs les faltes.
Despres d'un viatge molt tranquil, arribem a Urumqi i ens allotgem a l'hotel faifstars que sera la seu de la cursa abans i despres d'aquesta. He viatjat amb en Ramon. Alla ens trobem en Julio, gallec i de seguida comencem a coneixer gent nova amb qui ens tocara conviure durant 1 setmana sense rs mes que el que portem a sobre. Bona gent. No parlare dels rivals a tenir en compte, que n'hi ha, i mes dels que em pensava, sino d'un que m'ha fet especial il.lusio. A les croniques de la jungle marathon parlava d'un japones que cada dia es suicidava, en Suzuki, doncs va i me'l trobo aqui. Haura escarmentat? Morira de nou?  Ho sabrem aviat.
 
Amb una calor infernal hem sortit, despres de les verificacions, cap al camp 1.Parada a mig cami per anar a una festa amb balls tipics sota un sol de por...maco. Despres de 3 hores arribem a lloc. Estem al costat d'un petit poble ple de xinos acampats sota uns arbres al peu d'unes muntanys altes del cagar amb els cims ben nevats (Us prometo fotos a la tornada) Dema, ens en hi anem. Les hem de travessar. Ens esperen 34 km amb bastant desnivell (m'he deixat el road-book a la tenda i no penso anar-lo a buscar, per tant us deixo amb lo de bastant desnivell), molta calor i una motxilla que pesa menys del que em pensava, 7'8 kg sense aigua, pero que pesa mes del que voldria haver de portar per aqeusts pendents.
 
No se com m'anira. No penso en el genoll, ni li vull donar la opcio de fotre'm, pero en aquetes condicions, el mes minim contratemps pot ser un problema, el provoqui el genoll, la panxa, el sol, o la neurona. No, aquesta no, la neurona es com el millor dels desodorants, no m'abandona mai. Dema comen....on es la c trencada?...bueno, comenca la Gobi March i tinc un mono de correr que no em parara ningu. Neurona Power!!!!
 
I com que se que molts estareu empenyent, encara em pararan menys.
 
Ha sigut una informacio de Jaume Tolosa....portatil sense accents ni ces trencades.....desert del Gobi.
 

**********IMPORTANT NOTICE**********
Please do NOT reply to this email.  Please visit the event website at www.4deserts.com to send a message to any competitor, volunteer or staff.
*********************************************

4 comentaris:

joan el peque ha dit...

i tant que t'emprenyarem!!! força Jaume!!!

joan el peque ha dit...

perdó...volia dir empenyarem!!!

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Força i gasss , d'aixó no t'en falta.DOna records al Julio ens vem coneixa a Sbels i després vem coincidir a les 100 Milles de l'Himalaya i UTMB, Bon tio , tot un torete!!

JT

Albert Giné ha dit...

Jaume primer que tot agrair-te el suport que m'has donat estos dies atràs, no vaig poder finalitzar el meu repte, soc jove i d'això apendre, això si, vaig seguir fins el moment que ja no podia ni caminar.Suport de persones com tu, de la teva talla i experiencia m'animent a seguir i treure tot el positiu de les coses, gràcies i ara seré jo qui t'espentejarà fins la meta.
A un bon ultrafondista sols el pot separa de la meta alguna lesió.

Sort! ja que la resta depent de tu, ànims.